Web copy die lezers
omtovert in klanten.

Say goodbye to wondering what to write... And say hello to knowing exactly what to say to make your dream clients LINE UP TO WORK WITH YOU. Zonder dat je zelf veel tijd of moeite investeert - want die authentieke messaging, high-converting web copy en sales funnel strategy worden voor jou bedacht én geschreven. Zodat je meer verkoopt, snel groeit met je business en je je eindelijk kan focussen op wat je het best van al doet: het leven van je klanten veranderen.

READY to take your business to the next level?

book your free discovery call

Je herkent het wel...

... je hebt een awesome service die het leven van je klant hélemaal verandert, maar je raakt niet uit je woorden wanneer je die boodschap aan anderen wil overbrengen.

... je zit constant in de DM's en hebt het gevoel dat er veel getrek en gesleur nodig is om een nieuwe klant te vinden en closen. Ugghh, wasn't this supposed to be fun? 

... je droomt van high-ticket sales en wil een sales page die dat ook uitstraalt, maar je moet uren zwoegen om de copy van je aanbod die high-ticket touch te geven.

... wat je ook probeert, je slaagt er maar niet in om de awesome value van je cursus zó te communiceren dat mensen ook actie nemen. Still waiting for those sales, here! 
 
... er is in maanden al niemand op je website geweest en als je jouw business card afgeeft begin je te blozen. Damn, je website moet dringend eens vernieuwd worden.

... je krijgt meteen de koude rillingen als je aan sales funnels, lead magnets en e-mail sequences denkt. Help pls, hoe moet je daar in godsnaam aan beginnen?!

... je bent overwhelmed in je business en weet niet waar eerst gekeken. Geen tijd om je huidige klanten te helpen omdat je te druk bezig bent met je volgende sale, maar ook geen tijd om te verkopen omdat je te druk bezig bent met klanten. What gives?

Wat als je exact wist hoe je je klanten excited kon maken voor jouw aanbod? De precieze woorden die hen zo in vuur en vlam zetten dat ze niet anders kunnen dan "buy now" klikken.

it doesn't have to be like this.


trust me, you can have the business & life you want.


and you don't have to do it alone.

Does it feel like you need magic?

And it's not magic. Why would you even need magic als je gewoon zelf voor je eigen magie kan zorgen? Als je droomklanten spontaan naar jou komen én kopen?

Let's be honest: je wil groeien met je business en naar the next level gaan. You're ready to take action! En je wil snel resultaten zien. Zodat je kan verkopen, scalen en genieten van life's best stuff: meer impact door de duusd mensen die je helpt, meer fun in je business, moneyz die vanzelf binnenstromen en de freedom om je zotste dromen na te streven - like travelling the world. 

Maar je hebt ook maar zo veel uren op een dag.

En je spendeert die nog het liefst van al met mimosa's op het strand. Of in de zetel met je kindjes en een cheesy Disneyfilm. Of met een zot lekker pad thai in Thailand. Or anything else.
(Who says being a business owner can't be fun ?!)

THERE'S Another WAY TO GROW YOUR BUSINESS

there's just too much to do.

and so little time TO DO IT!

en toch wil je resultaten zien.

liefst vandaag nog.

Na dit done-for-you traject van 3 maanden heb je een authentieke brand story die inspireert, een website met high-converting sales copy die bezoekers omtovert tot klanten en een sales funnel strategie waarmee je op autopiloot nieuwe leads krijgt.

Helemaal voor jou geschreven, uitgedokterd en tot in de puntjes afgewerkt.

Zodat jij je niet moet focussen op de nitty-gritty details en uren moet zitten prutsen met copy, maar je gewoon kan focussen op wat je het beste doet: je klanten helpen.

So you can sit back, relax and watch those new clients and sales come in.

And so you can enjoy the magic of what it feels like to finally grow your business.

Website make-over is het perfecte traject voor ondernemers die geloven in authentieke communicatie en snel willen groeien zonder daar meer voor te hoeven werken.

are you ready to take action & grow your business?

Get ready for some copy magic!

book your free discovery call

Clarity over wie je bent, wie je klant is en hoe je jouw boodschap vertelt zodat anderen ook warm worden van de duizend-en-één ideeën die je hebt.

Nieuwe woorden. Meer impact.

Een gevulde agenda met droomklanten waar je OMG zó gelukkig van wordt.

01

02

Buckle up! want dit zijn de resultaten die je krijgt in het website make-over traject:

Meer confidence en fun in je business omdat je weet dat je écht impact maakt.

03

Een website met high-converting sales copy die toont wie jij bent en jouw klant super excited maakt over jouw aanbod.

04

Een simpele sales funnel strategy waarmee je met gemak nieuwe leads aantrekt en converteert tot klanten. 

05

book your free discovery call

Alle tijd, vrijheid en moneyzz van de wereld om je zotste dromen na te streven en jouw leven on your terms te leven.

06

Een authentieke brand story en messaging die inspireert en jouw klanten betovert

We stappen weg van pure zelfpromotie, ongeloofwaardige sales pitches en fakeness en gaan authentiek op zoek naar wie jouw klant is, hoe jouw product of service hen helpt en waar de match is. Daarbij blijven we niet aan de oppervlakte, maar gaan we echt in de diepte. Zodat jij een authentieke story en messaging krijgt waarmee jouw klanten niet anders kunnen dan met jou willen werken. 

Stap 1

BRAND STORY & MESSAGING

My 3-Step Magic Formula to Grow Your Business:

Sales copy die converteert en jouw websitebezoekers omtovert tot nieuwe klanten

First-class copywriting waarmee je naar in 1-2-3 naar jouw freedom-based leven vliegt. I got you! Met magische sales copy die helemaal klinkt like the real you tover je jouw websitebezoekers om in enthousiaste klanten. So your words can finally start pulling their weight and you go from no sales to sold out in no time.

Stap 2

HIGH-CONVERTING WEB COPY

Sales funnels & marketing waarmee je op autopiloot nieuwe leads verzamelt

We nemen een grondig kijkje naar je huidig aanbod, bedenken de perfecte opt-in om nieuwe leads warm te maken voor jouw business en creëren een evergreen sales funnel en marketingstrategie waarmee je op ieder moment van de dag gaat verkopen. Zelfs wanneer je met een wijntje (of tien) op het strand ligt te chillen. 

Stap 3

SALES FUNNELS & MARKETING

I had the business I had always dreamed of. And yet... something was missing.

I'd always dreamed of being a writer... 
Of having a succesful online business... 

En ik was ZO gelukkig toe alle die dromen waargemaakt werden.

Als copywriter werkte ik samen met tal van marketing agencies, schreef ik +40 website voor bedrijven in verschillende sectoren, ontwierp ik sales funnels, hielp ik mee aan marketingcampagnes die de nationale pers en TV haalden en schreef ik copy voor klanten die van no sales tot uitverkocht in slechts 4 weken gingen. All while I was travelling the world with my laptop.

Maar ik merkte dat er iets ontbrak.
Dat er soms alsnog iets misliep met sales.

De messaging die niet helemaal on point was. Bedrijven die hun klanten niet door en door kenden. Producten die niet afgestemd waren op de noden van klanten. Een prachtige website en goeie copy zonder strategie om ook nieuwe leads aan te trekken...

That's why I created the Website Make-Over Program.

Een uniek framework dat top-notch messaging, high-converting web copy en sales funnel strategie samenbrengt - zodat jij met gemak nieuwe leads aantrekt en omtovert tot klanten.
I CAN HELP YOU BECAUSE I'VE BEEN THERE

so you can finally build and grow the business you've always dreamed of.

What's included?

MESSAGING WERKBOEK + DEEP-DIVE

Deep-dive van 2u waarbij we samen diep in het hoofd van je klant duiken en ontdekken wat je klant moet horen om met plezier jouw aanbod te kopen.

website, copy & FUNNEL audit

Wat werkt? En wat kan beter? Een gedetailleerd rapport met wat je kan improven aan je copy en strategie, met oog op de doelen die JIJ wil halen.

WIREFRAME VAN JOUW WEBISTE

Wireframe van je nieuwe websitestrategie met best practices voor copy en flow, zodat je met gemak eventuele aanpassingen kan doen. Ook op design!

SALES PAGE VAN JE HIGH-TICKET OFFER

Jouw sales page krijgt de high-ticket touch die het verdient, met web copy die converteert, zodat je meer impact kan maken met jouw uniek aanbod.

sales funnel wireframe

Gedetailleerde wireframe een evergreen sales funnel, inclusief ideeën voor opt-ins en advies om jouw funnel en salesstrategie een succes te maken.

FIND your voice & BRAND STORY

Samen gaan we op zoek naar de perfecte brand story voor jou en jouw bedrijf. Een story die jouw klanten inspireert, converteert en betovert.

brand messaging style guide

Mission statement, core values, elevator pitch, word bank & more. Helemaal voor jou geschreven! Zodat je het kan hergebruiken doorheen de jaren.

website strategy session

We gaan dieper in op jouw doelen, de structuur van je website en hoe je er een strategie rond bouwt. Zo haal je steeds het beste uit jouw online plekje!

copywriting van jouw website

De essentials van je website mogen niet ontbreken: homepage, services, about en contactpagina. Met aandacht en optimalisatie voor SEO en conversie.

marketing & sales strategy session

Wat als je website af is? Een nieuwsbrief opstarten, sales funnels, blog posts of social media advies? Wat je ook nodig hebt, ik help je om echt te scoren!

book your free discovery call

Is dit iets voor jou?

JE KENT JOUW AWESOME AANBOD DOOR EN DOOR, MAAR STRUGGLED OM DE VALUE ERVAN IN WOORDEN UIT TE DRUKKEN

JE bent klaar om met gemak jouw droomklanten aan te trekken - OP EEN MANIER DIE HELEMAAL ALIGNED VOELT 

JE wil DE VOLGENDE STAP TE ZETTEN IN JE BUSINESS en snel groeien. So you can make all the money you've dreamed of.

je hebt een hekel aan hustle culture en sleazy bro tactics en gelooft in authentieke, persoonlijke marketing.

JE HEBT UREN TE KORT OP EEN DAG EN BENT KLAAR OM DE COPYSJERP AF TE GEVEN AAN PROFESSIONAL... ZODAT JIJ je kan focussen op wat jij best doet: het leven van je klanten veranderen.
en mimosa's drinken op het strand.
who says you can't have it all?!

6 betalingen 
van €899

Authentieke brand story & messaging

website met copy die converteert

funnel strategy die klanten aantrekt

book your free
discovery call

Eén betaling
van €4999

authentieke brand story & messaging

website met copy die converteert

funnel strategy die klanten aantrekt

book your free
discovery call

Best Value!

What are you waiting for?

Two final questions...

Welke financiële impact zouden money-making messaging, high-converting web copy en een sales funnel strategy die vanzelf nieuwe leads aantrekt, hebben op jouw business? 

En welke impact zou een succesvolle business waarin je met gemak jouw droomklanten aantrekt en converteert, hebben op jouw leven en the chance to follow your dreams?

Are you ready to have it all, and then some?

book your free discovery call now

& get a €1000 discount if you sign up before 31 may 2021!

excl. btw

excl. btw

Are you ready to have it all, and the some?
What are you waiting for?

 

book your free discovery call